چگونه مخاطبین حذف شده از اکانت گوگل را بازیابی کنیم

زمان مورد نیاز مطالعه: 3 دقیقه
19 مرداد 1399

یکی از برنامه های ضروری تلفن اندرویدی شما، هر چند که اغلب به طور مستقیم از آن استفاده نمی شود، برنامه مخاطبین است. این برنامه وظیفه دارد تا لیست کلیه مخاطبین شما را ذخیره کرده و برای شما سازماندهی کند. این برنامه همچنین هنگام کار با سایر برنامه های گوگل نیز کاربرد خود را دارد. به عنوان مثال، با استفاده از این برنامه می توانید لیست مخاطبین خود را به راحتی به گوشی دیگری انتقال دهید. خوشبختانه این برنامه در صورت حذف تصادفی یکی از مخاطبین نیز می تواند به کمک شما بیاید. در این مطلب نحوه بازیابی مخاطبین آموزش داده شده است؛ با ما همراه باشید.

چگونه مخاطبین حذف شده از اکانت گوگل را با استفاده از گوشی خود بازیابی کنیم:

تا زمانی که بیشتر از 30 روز از زمان حذف مخاطب نگذشته باشد، با استفاده از روش زیر می توانید اطلاعات مربوطه را بازیابی کنید:

  1. برنامه Contacts (مخاطبین) را در گوشی خود باز کنید.
  2. بر روی منو (سه خط در بالا سمت چپ) کلیک کنید.
  3. settings (تنظیمات) را در پایین منوی ظاهر شده انتخاب کنید (آیکون آن شبیه به یک چرخ دنده است)
  4. به پایین بروید و بر روی undo changes کلیک کنید.
  5. اگر چندین حساب گوگل در گوشی خود دارید، حسابی را که مخاطب حذف شده با آن در ارتباط بود را انتخاب کنید.
  6. time range (محدوده زمانی) را انتخاب کنید تا لحظه حذف مخاطب را تعیین کند.
  7. روی confirm (تأیید) کلیک کنید.

بعد از مدتی کوتاه، یک پنجره پاپ آپ را مشاهده خواهید کرد که به شما اطلاع می دهد که لیست مخاطبین شما به تاریخ یا زمانی که انتخاب کرده اید بازگردانده می شود.

چگونه مخاطبین حذف شده از اکانت گوگل را با استفاده از اینترنت بازیابی کنیم:

  1. به این لینک مراجعه کنید.
  2. اگر در مرورگری که از آن استفاده می کنید وارد حساب گوگل خود نشده باشید، ابتدا در مرورگر خود وارد اکانتی شوید که با مخاطب موردنظر در ارتباط باشد.
  3. برای باز کردن منوی تنظیمات، روی آیکون چرخ دنده در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.
  4. برای شروع فرایند بازیابی، undo changes  را انتخاب کنید.
  5. time range (محدوده زمانی) را انتخاب کنید تا لحظه حذف مخاطب را تعیین کند.
  6. روی undo کلیک کنید.

بعد از کمی پردازش، یک پنجره پاپ آپ را در پایین صفحه مشاهده خواهید کرد و به شما اطلاع می دهد که لیست مخاطبین شما به تاریخ یا زمانی که انتخاب کرده اید بازگردانده می شود.

امیدوارم این مراحل به شما کمک کند تا آن دسته از مخاطبینی را که احتمالاً به طور تصادفی حذف شده یا یا خودتان حذف کرده اید و اکنون دوباره آن را می خواهید را برگردانید. اگر بیش از 30 روز از زمان حذف مخاطبین گذشته باشد، متأسفانه اطلاعات مربوط به آن قابل برگشت نیست، مگر این که کمی کار اضافی انجام داده باشید و از طریق آپلود کردن لیست مخاطبین خود در فضای ابری، بتوانید هر زمان که بخواهید آن ها را بازیابی کنید. اگر این کار را انجام دهید، می توانید کل نسخه پشتیبان خود را به منظور بازیابی مخاطبین حذف شده، دانلود کنید.


منبـع ANDROIDCENTERAL
دیدگاه ها
دیدگاه جدید بنویسید
برای نوشتن دیدگاه جدید باید ابتدا وارد سایت شوید
دیدگاه شما با موفقیت منتشر شد :)
شما باید یک متن بنویسید!
شما از سایت خارج شده اید، لطفا مجددا وارد شوید
برچسب ها گوگل